HTML

(neked?) Való Élet

Ebben a blogban azon gondolataimat igyekszem összeszedni, melyek a mindennapi életünk alapjaival kapcsolatosak. Mire is van valójában szükségünk, mi az ami igazán fontos? Terveim szerint egy okfejtéssel kezdek, mely szerint valóban ilyen bonyolult gazdasági rendszerre van szükségünk, s valóban olyan nagy bajban vagyunk? Mién a saját országunk? Akinek hozzáfűzni való gondolata van, ne tartsa vissza, írjon kommentet! Szeretnék véleményeket ütköztetni, s biztos vagyok benne, hogy egyedül csak megkarcolgatom ezt a témát, segítség nélkül mit sem ér majd az egész...Szóval, rajta, ragadjatok billentyűzetet és segítsetek!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.04.16. 18:37 Valoelet

Kommentek a nagyvilágból

Mivel most hétvége van, s volt időm elolvasni pár bulvár cikket, s a hozzájuk fűzött kommenteket, elborzadtam. Ismét. :)

Mi magyarok, folyton egymást bántjuk. Egymás eltiprása ad nekünk lelkileg felüdülést. A helyett, hogy összefognánk, s segítenénk egymást, hogy mint egy normális nemzet, kiegészítenénk egymást - mi háborúzunk. Ez, bizony, már háború. Nem polgárháború, hanem egy belülről rohadó nemzet pusztulási folyamatának utolsó csatái. Olybá tűnik, ezt a háborút valójában már elvesztettük, s még az sem világos, ki győzött le minket. Az viszont, látszik, hogy mindegy mi történik körülöttünk, vagy a nagyvilágban, mi csak azt keressük, hogy adott helyzetben kibe rúghatunk bele, kiből szakíthatunk ki egy kis darabot, hogy ettől mi magunkat nagyobbnak képzeljük. Önbecsülése már rég nincs ennek a nemzetnek, úgy tűnik, s csak súlyos önpusztítás árát képes még elviselni saját magát.

 

Letargikusra és apokaliptikusra sikeredett ez a bejegyzés, de tényleg nem sok örömöm volt ma a kommentek olvasásából.

 

Fele ennyi energiával, egy kis odafigyeléssel és összefogással nagy dolgokra lennénk hivatottak! Kár, hogy erre, úgy tűnik, immár semmi esély nincs. :(

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyreform.blog.hu/api/trackback/id/tr822831631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása